20 poznatih pjevača Srbije uhapšeno jer nisu poštovali policijski čas! Mislili su da će ih slava spasiti, pa završili u zatvoru!

Pjevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana kolega Mitar Mirić kao i  fudbaler Aleksandar Prijović ptiznali su krivicu na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri mjeseca kućnog zatvora.

Kako je Kurir pisao, grupa od 20 ljudi koja je sjedila u kafiću poznatog Hotela, među kojima su osim cijele porodice pjevača Đanija i advokat kao i jedan doktorka, uhapšena je u petak nešto poslije 15 sati, zbog toga što su prekršili zabranu okupljanja za više od dvije osobe u zatvorenom prostoru.

POPULARNO  VUČIĆ PRIJE 10 MINUTA NA INSTAGRAMU OBJAVIO TUŽNU VIJEST: "Moj sin Danilo je..."

Njima je na teret stavljeno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme trajanja epidemije. Osim pomenutih četvoro, sporazume je potpisalo još petoro osumnjičenih.

– Svi su uhapšeni u istoj kaciji i poslije policijskoj zadržavanja i noći u pritvoru, privedeni su u Treće osnovno tužilaštvo. Priznali su krivicu i sklopili nagodbu na osnovu koje će naredna tri mjeseca morati da provedu u kućnom zatvoru. Istražni organi pokazali su da nema zaštićen i da će svako ko bude kršio zakon da bude kažnjen za to – rekao je izvor.

Please follow and like us: