Izabel Kovačić podijelila korisne savjete o uređenju spavaćih (i dječijih) soba! Glavnu ulogu igra posteljina od finog organskog pamuka..

Kako bi san Vas i vaših najmanjih bio naudobniji i najzdraviji, lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina za djecu i odrasle koja je izrađena od najfinijeg orgnanskog pamuka te koja svojom prozraznošću Vašu noć pretvara u najmirniji san.

San je najbitniji dio svačije rutine i neizostavan dio zdravog načina života. Studije su pokazale da su djeca koja redovito dobivaju odgovarajuću količinu sna poboljšala pažnju, ponašanje, učenje, pamćenje i cjelokuno mentalno i fizičko zdravlje. Nedovoljno spavanja može dovesti do visokog krivnog tlaka, pretilosti, pa čak i depresije kako god oradslih tako i kod djece.

U lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravije opcija jer je prozvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potreno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena koncecionalna posteljina.

POPULARNO  Oglasio se Milan Radović (SDS): Dodik je ušao u fazu prilagođavanja zahtjevima stranaca

– Prelazak na posteljinu od organskog pamuka pozitivan je korak prema zdravijem domu i okolištu. Ali s toliko izvora posteljine između kojih možete odabrati, kako možete razlikovati blagodati svakog potragu za najboljom posteljinom za svoju spavaću sobu je suziti izvor prema materijalnima. Neka od najudobnijih dostupnih vlakana su organski pamuk i vuna. Međutim, trebali biste imati na umu da mnogi uobičajeni prozvodi za posteljinu koji sadrže organske materijale mogu također uključivati sintetičku tkaninu- Naš set posteljina je topao, prozračan i ne sadrži sintetičke tkanine. Vaši sovi na lunilou posteljini biti će mirni, tako da možete ujutro ustati i odmorni i spremni za nove avanture, objasnila je Ivana Čirjak, suvlasnica brenda lunilou.

Please follow and like us: