ABORTIRALA JE SA 16. GODINA, DO 32. SE TRI PUTA UDAVALA, JEDNOM SU JE NATJERALI: Čistila štale, ODBILA SAŠU POPOVIĆA..

Folk pjevačicu Zlatu Petrovi život nije mazio, ali se iz teških situacija uvijek podizala kao feniks iz pepela. Njen život je veoma uzbudljiv, kao da su ga pisali scenaristi španskih telenovela – sa samo sedam godina morala je da brine o štali i o braći dok su njena majka i očuh noći prodavali u kafanama, sa 16 je abortiala, do 32. godine već se tri puta udala, a stigla je i da odbije prosidbu direktora “Granda” Saša Popovića.

Zlata Petrović rođena je u “Narednom frontu” u Beogradu sasvim slučajno, jer e njena majka Dragica tu zadesila u trenutku porođaja. Odrasla je sa majkom i očuhom Borom u Stublinama kraj Obrenovca, a za biološkog oca Matiju čula je tek sa šest godina, kada su djeca iz kraja počela da je zadirkuju.

– Mama mi je tada priznala da Bora, koji je bio divan prema meni, nije moj otac. Objasnila mi je da su se ona i moj biološki tata viđali neko vreme kod tetke Vere na Banovom brdu, da je on posle otišao u rodnu Crnu Goru, a ona mu nikad nije rekla da je zardunjela. Nije željela da ga juri, u to vrijeme je bilo strašno da se objelodani da je Crnogorac u vezi sa Romkinjom – započinje ispovijest Zlata za Hit Informer.

POPULARNO  POGLEDAJTE: Nakon 80 godina riješen misterij, pronađena olupina nacističkog broda iz Drugog svjetskog rata!

Osnovnu školu završila je u selu Grabovac, ali nije imala vremena da uči jer je od malih nogu morala da radi:

– Imali smo mnogo stoke i zemlju koju smo obrađivali. Mama je bila pjevačica, a odčuh harmonikaš, pa su često bili van kuće. Sav teret je pao na mene iako sam imala samo sedam godina. Morama sam da čistim obore, štale sa konjima i kravama, imali smo 200-300 ovaca koje sam vodila na ispašu. Bilo mi je teško jer sam bila detence. Ali za bolje nisam znala. Kada oni odu da pjevaju u kafanu, Morala sam da čuvam dva polubrata. Ustajala sam noću da im podgrevam mlijeko, presvlačim ih. Bila sam im kao majka, a i sama sam bila dijete. Sa 12 sam naučila da mijesim hljeb. Zbog svih tih obaveza mojima nije bilo bitno da budem dobar đak, jer se kod nas škola završavala samo reda radi.

Čim sam završila osmi razred, majka i očuh su joj sa 15 godina našli muža. Iako je mladić bio lijep i iz bogate porodice, Zlata nije željela da bdue sa njim jer ga nije voljela.

Please follow and like us: