ALEKSANDAR VUČIĆ POBESNEO, POSLAO VEOMA VAŽNU PORUKU: Hoćete da se ulizujem Bajdenu? Neću! Nisam mali miš..

Bajdena sam sretao više nego Trampa. Nadam se da ćemo sa Bajdenom da imamo normalne odnose. Govoreći o rezultatima izbora u Americi, Vučić je rekao da o Bajdenu nikada nije rekao ni jednu ružnu riječ.

– Ne plašim se nikoga, samo Boga i djece da nemaju pogrešnu sliku o meni. Hoćete da se ulizujem Bajdenu? Neću. Čestitat ću mu. Nadam se da ćemo imato dobru saradnju. Trampu ću se zahvaliti – rekao je Vučić.

– Lično moji odnosi su bolji sa Bajdenom, ali bi nam sa Trampom bilo lakše jer on nije učestvovao u bombardovanju Srbije – naveo je srpski predsjednik. Kako kaže, ostavio je mnogo toga, slobodnu Srbiju, a ne poltronsku kao što su to uradili Tadić i Đilas.

POPULARNO  EVO ŠTA JE REKAO MUŽ ISIDORE BJELICE NEPOSREDNO PRIJE KREMACIJE: Oči pune suza izgovorio samo ovo..

– Postoje oni ljudi koji imaju moral i čast, ali i oni koji ne znaju za te vrijednosti. Kažu mi “Pa hvalio si Trampa”, Da, i?  Mislite da ću da kažem nešto drugo?! Nikada o Bajdenu nisam rekao nijednu ružnu riječ, a njegap oznajem bolje nego Trampa. Sa Trampom sam proveo suštinski dva puta po minut. Mislite da ćete me natjerati da se sad ulizujem Bajdenu? Ne, čestitat ću mu. Sve najbolje. Rekao sam i prije izbora, za Srbiju je bolje da pobijed Tramp, ali neće se mnogo promijeniti ni ako dođe Bajden. Sa Bajdenom suštinski imam bolji od nos nego sa Trampom, ali bolje bi bilo sa Trampom.

Please follow and like us: