Američki muslimani oduševljeni nakon što je Joe Biden na telviziji uživo rekao “Insallah”!

Američki musimani užarili su se sa komentarima na Twitteru kako bi pohvalili demokratskog kandidata Joea Bidena.

Američki muslimani užarili su se sa komentarima na Twitteru kako bi pohvalili demokratskog kandidata Joea Bidena nakon što je upotrijebio arapsku riječ “InsAllah”, tokom rasprave o poreznim prijavama predsjednika Trumpa u prvoj predsjedničkog debati kandidata u utorak navečer.

Izjava je uslijedila nakon što je moderator rasrpave, Fox News, Chris Wallae zamolio trumpa da prokomentariše nedavne izvještaje New York Timesa dok je predsjednik 2016. i 2017. godine plaćao samo 750 dolara federalnog poreza na dohodak.

POPULARNO  JAKO LOŠE VIJESTI ZA DODIKA: Biden će se vratiti tradicionalnoj američkoj politici na Balkanu!

– Platio sam milione dolara i vidjet ćete to – odgovorio je Trump, implicirajući da se njegove porezne prijave na kraju biti dostupne javnosti.

– Kada? – upitao je Biden kratko.

Tada je bivši potpredsjednik Biden dodao, kako e njegova kampanja kasnije i potvrdila za NPR, “Insallah”, arapsku riječ koja se prevodi u “ako Bog da”.

Američki mislimani, ali i brojni pripadnici drugih religija, pohvalili su Bidena na društvenim mrežama ističući da je potpredsjednik izraz koristio u njegovom nadaleko poznatom sarkastičnom izražavanju.

Please follow and like us: