BIDEN NA KORAK DO POBJEDE: Stigli glasovi iz GEORGIJE! Pogledajte..

Biden je na rubu velikog preokreta u ključnoj Georgiji. Razlika između Trumpa i Biden u Georgiji je sada manje od 700 glasova.

Razlika između Trumpa i Bidena u Georgiji se smanjila na manje od 700 glasova. Stigao je dio glasova iz okruga Clayton.

Trumo ima 2.448.183 glasova, a Biden 2.447.518 što znalu da je tačna razlika 665 glasova, javljaju američki mediji. U programu uživo CNN-a rečeno kako je još stiglo glasova koji još nisu prebrojani, te da bi uzimajući u obzir dosadašnji trend, Biden već trebao biti u vodstvu u ključnoj Georgiji.

Štab Joe Biden se priprema za proglašenje pobjede na američkim predsjedničkim izborima, a tajna služba mu šalje dodatno sigurnosno pojačanje u Wilmington.

POPULARNO  DIVNE VIJESTI: Nana Fata Orlović izašla iz bolnice, zdravstveno stanje stabilno!

Novi tim će napraviti “zaštitni balon” oko Bidena nakon što su uza njegove kampanje javili tajnoj službi da će demokratski kandidat nastaviti koristiti kongresni centar u Wilmingtonu barem još jedan dan te da bi već danas ovdje emokrata mogao održati “važan govor”.

The New York Post piše da se povećava broj agenata koji motre na Bidena, no to nije svakako sigurnosni kapacitet koji dobija izabrani predsjednik. Iz tajne službe kao ni Bidenove kampanje se o pojačanju osiguranja nisu oglasili.

Please follow and like us: