BILL GATES OPET ŠOKIRAO SVIJET: “Milioni ljudi će umrijeti, a većina smrti neće se dogoditi zbog virusa..”

Problem se pojavio zbog politizacije rekacije na virus i širenja teorija zavjere, što je usporilo napore za suzbijanje širenja korone.

Milon ludi će još umrijeti prije nego što se završi ova pandemija koronavirusa, izjavio je Bill Gates, suosnivač Microsofta, u intervjuu za britanski “Esconomist”.

No, kako je izjavio, većina tih smrti neće se dogoditi zbog virusa nego zbog nespremnosti zdravstvenih sistema i ekonomije i da se izbore sa posljedicama pandemije.

Smatra da se problem pojavio zbog politizacije reakcije na virusa u Americi i širenja teorija zavjere, što je usporilo napore, za suzbijanje širenja korone.

POPULARNO  RAK SE PROŠIRIO NA OSTALE DIJELOVE TIJELA! Pjevačica objavila užasne vijesti: Slika iz bolničkog kreveta rastužila sve!

No, vjeruje kada se do kraja 2021. pojavi vakcija i ona bude u masovnoj proizvodnji dovoljno veliki dio svjetskog stanovništva će doći do imuniteta te će se tako zaustaviti širenje panemije.

Gates je već prije nekoliko godina upozoravao svijet da će se pojaviti nova bolest koja će uzrokovati globalnu pandemiju i da pitanje te bolesti nije hoće li se ona pojaviti nego kada i pozvao je cijeli svijet da ulaže u istraživanja vakcina.

Please follow and like us: