BIVŠI SUPRUŽNICI PONOVO NA RATNOJ NOZI! Kija Kockar odgovorila Slobi na prozivke: Micika, za tebe bi mislili da si statista!

Pjevač Sloba Radanović dobio je poziv da glumi u filmu koji snima Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, o čemu je govorio prije nekolko dana u emisiji “Amidži Šou”. Mnogi su prokomentarisali da je tom prilikom prozvao bivšu suprugu Kiju Kockar, a sada je uslijedio njen odgovor.

– Dobio sam ozbiljnu ulogu, nije da ću protrčati kroz film da igram samog sebe – rekao je Sloba u pomenutoj emisiji, što su mnogi shvatili kao prozivku na račun Kije, koja je u dva projekta igrala upravo samu sebe.

Kija Kockar sada je odgovorila bivšem supružniku:

– Prvo moraš biti zaista poznat da bi glumio sebe, jer bi za tebe micika mislili da si jedan od statista. U svakom slučaju, želim ti puno uspjeha – napisala je Kija Kockar kao odgovor Slobi.

Podsjetimo, Kija i Sloba razveli su se 2018. godine, nakon što ju je on u rijalitiju “Zadruga 1” prevario sa Lunom Đogani.

POPULARNO  EVO U KOJIM DRŽAVAMA VLADA PAKAO: Pogledajte listu 10 zemalja gdje je najgore stanje zbog koronavirusa!

Kija je jedne prilike takođe rekla i da se udala za paćenika, te da je pogriješila:

– Udala sam se za idiota. Ja sad na to gledam više kao na neku vezu, eto koja je bila, iz svega sam izvukla samo slomljeno srce i to je to, sve ostalo me ne zanima. Da ja čuvam muža. On treba sam da se čuva! Ne bih nikom prijetila, nisam niakda prijetila ljubavnicama, ne bih to radila, niti ima vajde. Jednostavno loš izbor – udala sam se za jako teško paćenika, to je loš izbor i to je to. Iz ove perspektive, nije on mene prevario, on je prevario samog sebe  – poručila je ona.

Please follow and like us: