BUM VIJEST: Evo ko je djevojka MARIJE ŠERIFOVIĆ – jedna od najljepših žena u Srbiji!

Već neko vrijeme, kako piše list “Kurir”, Marija se viđa s jednom od najljepših srpskih žena s javne scene, koja je udata za sina velikog moćnika i uticajnog biznismena.

Ljubavni život najpopularnije domaće pjevačice Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naoričito otkako je javno priznala da je nakolonjena istom polu. Ali pjevačica koja je Srbiji donijela pobjedu na Euroviziji 2007. godie uspješno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve do sad! Kako piše “Kurir”, Marija je već godinu dana u vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Podsjećamo da je Marija prije izvjesnog vremena objavila sliku na svom “Instagram” profilu i objavila fotografiju sa boljom polovinom kako se drže za ruke i šetaju ulicom.

POPULARNO  RASPRAVA U PORODICI RAŽNATOVIĆ: Ceca i Anastasija oplakuju Balaševića dok Veljko objavljuje SRAMOTNE tekstove!

– Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To su pravo vrijeme nikome nije bilo sumnjiov, jer oko Marije je uvijek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je eć godinama u srećnom braku s nasljednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko mjeseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije – otkrio je izvor blizak Mariji.

Please follow and like us: