CECA JE DOBILA BOGDANU, GOCA BOJANU: A Nataša Rodić bit će snajka OVOJ SRPSKOJ PJEVAČICI?! SADA JE SVE PROCURILO U JAVNOST..

Seste Rodić su postale tema interesovanja domaće javnosti nakon što se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a Bojana uplovila u emotivnu vezu sa Mirkom Šijanom. Sada se još jedna folkerka u intervjuu za “DeToxic” ističe da bi voljela da se orodi sa novom porodicom.

Naime, pjevačica Zlata Petrović, za čijeg se sina Jovana u domaćim medijima nagađalo da je u vezi sa Natašom Rodić, priznaje da joj ne bi smetalo da joj upravo ona bude snajka.

– Mislim da tu nema ničega između njih dvoje, ali, Bože moj, otkud i ja znam?! Ja ne ulazim u to, ne miješam se i ne volim da se miješam u to jer nema potrebe za tim. Možda je problem samo to što je Nataša devet godina starija od Jovana, ističe da je razlika, dvije-tri godine, mislim da i mi bila snajka – ispričala je uz osmijeh pjevačica za “deToxic”.

POPULARNO  Fikret Hodžić odlučio da prizna! "Spreman sam otići u zatvor.."

– Mislim da je za njih dvoje u voim godnama to velika razlika, ali to za deset godina to ne bi bio problem. Ipak, to se nikad ne zna – zaključila je Zlata.

Please follow and like us: