CECA NAPRAVILA HAOS: Epska svađa Cece i Čede Jovanovića pred TV Kamerama: “A ja sam znala za planove za premijerovo ubojstvo? Neću slušati manipulatorske gluposti!”

Poslije 17 godina šutnje i izbjeganja, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i političar Čedomir Jovanović na zamolbu vlasnika Pinka Željka Mitrovića našli su se oči u oči u nedjeljnoj TV emisiji “Hit tvit”.

Program su obilježile verbalne provokacije između Ceca i Jovanovića, a situacija je eksplodirla u posljednjim minutama kad se u sve umiješao i sam Mitrović. Ceca se s političarem posvađala oko uhićenja u okviru akcije “Sablja”, a u jednom trenutku demonstrativno je napustila studio.

– Ja sam češće bila u samoizolaciji. Moram se našaliti na svoj račun, mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u “Sablji” na četiri mjeseca samoizolacije, onda sam nosila nanogicu osam mjeseci – što je također jedan oblik samoizolacije, tako da je meni ovo došlo kao ništa – rekla je pjvačica, a zatim ušla u raspravu s Čedomirom Jovanovićem, prenosi portal Mondo.rs

– Nismo se poznavali, spajao nas je samo javni život, a razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam. Došli ste sa 150 policajca u moju kuću, gdje sam živjela s djecom. Muškarci su pokazali mišiće, a sve je moglo završiti jednim pozivom. Sve kriminalce puštali ste iz zatvora, a mene ste ostavili. Je li to fer? – pitala je Ceca.

POPULARNO  AKO ŽELITE PUTOVATI EVO KAKO: Upravo objavljena pravila i upute za putnike iz BiH koji putuju u inostranstvo!

Čedo je odgovorio kako ni on nije želio doživjeti tu situaciju: “Ne da vas uhitim, već da nosim Zoranov Kovčeg”.

– A ja sam znala za planove za premijerovo ubojstvo? Odgovorite mi zbog čega sam bila uhićena – inzistirala je pjevačica, a onda je i Mitrović umiješao u svađu.

– S ubojicama Zorana Đinđića bio si prijatelj, srmai se, Čego, ogriješili ste se o Cecu. Zašto ste uhitili Cecu?! Lažeš! – vikao je Mitrović, a pjevačica je zgrabila mobitel i otišla iz studija uz komentar: “Neću slušati manipulatorske gluposti”.

Please follow and like us: