ĐANI U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI, JAVIO SE I OTKRIO: Opasni likovi ugrožavaju mi zdravlje, je*o i pare kad ti život ode…

Pjevač Radiša Trajković Đani priznao je da su se određeni ljudi s kojima se družio doveli do toga da mu se naruši zdravstveno stanje.

Iako je Đani u posljednje vrijeme u žiži interesovanja  jer je njegov prijatelj iz Beča i poslovni partner, koji drži kafić, uhapšen zbog posjedovanja narko*ika i oružija, pjevač je otkrio u kakvom je odnosu s tim čovjekom:

– Ja njega i njegovu porodicu znam kao divne ljude i prave domaćine. Družim se sa puno ljudi, a nikad nikoga nisam pitao čie se bavi i odakle mu pare. Šta mene to interesuje, zašto da guram nos gdje mu nije mjesto? Pa ni mene niko ne pita koliko zarađujem na nastupima. Moja Slađa sa njegovom suprugom ima neki malo procenat u jednom od tih restorana, ali to nema veze sa pričom oko racije. Ja u Beču nisam bio više od godinu i po dana – tvrdi pjevač.

POPULARNO  OGLASIO SE MUŽ PREMINULE PORODILJE, NJEGOVE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Evo kako izgleda, ne može DOĆI SEBI..

– Zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer. Sve ih poštujem i cijenim, ali brate j*bo pare i sve kad ti zdravlje ode. Poštujem sve, ali.. Ma više me ništa od toga ne interesuje u životu. Uživam sa svojom porodicom, sa pravim prijateljima i glava me ne boli. Provodim vrijeme sa ženom, sinovima, snajkama, unučetom i vjeruj mi, baš mi je lijepo – rekao je Đani.

Please follow and like us: