Darko Lazić odabrao najveći broj kandidata,ali svoju ulogu mentora nije ispunio! Saša Popović isprozivao Lazića jer je ispalio sve svoje kandidate!!

Jedan od najvećih estradnih zvijezda naših prozora,je svakako i Darko Lazić. Svojim gostovanjem u jednoj od emisija Zvezda Granda, prozvan je kao neko ko je uzao najviše kandidata kojima je trebao da pruži pomoć kao njihov mentor.

To je značilo da se sastaje sa kandidatima koje je odabrao i da ih priprema za naredni krug takmičenja. Međutim, Lazić se nikada nije pojavio na tim časovima,a Saša Popović je to javno izjavio u posljednjoj emisiji Zvezda Granda koja se emitovala u prošlu subotu.

POPULARNO  ZEMLJOTRES PONOVO POGODIO ZAGREB: Upravo stigle informacije!

Jedan od njegovih kandidata Strahinja Živanović,balon pitanja žirija da li je Darko radio sa njim,pokušao je da prekrije stvar pa odgovorio :”Da.” Saša Popović nije želio da se neistine iznose na njegovoj televiziji,pa ga u istom momentu prekinuo i demantovao. Potom je učesnik obrazložio da je rekao da jer je ipak radio mentorske časove,samo ne sa Darkom Lazićem,nego sa produkcijom Granda. Da li je Lazić ispalio svakog svog kandidata,ostaje sa saznamo u narednim emisijama Zvezda Granda!