DEJAN MATIĆ BIO U BEČU U RESTORANU TOKOM TERORISTIKOG NAPADA: Evo šta se tačno desilo..

Čuli smo da napadači kreću ka mjestu gdje sam se nalazio sa suprugom i prijateljima u restoranu. U lokal je uletio čovjek koji je bježao od napadača. Bio je blijed, nokem i uznemiren, rekao je Dejan Matić. 

Dejan Matić se u trenutku terorističkog napada u beču skrivao u podrumu jednog restorana. Pjevač je kone večeri izažao sa suprugom Jelenom i prijateljima u grad ne sluteći da će džihadisti izvršiti napad.

Oni su odlučili da se provedu jer je sljedećeg dana na snagu stupao policijski čas zbog korona virusa, a provod se pretvorio u horor.

– Bili smo kod prijatelja u restoranu, i čim smo čuli šta se dešava, sišli smo u podrum i tu smo čekali da napadi prođu – rekao je na početku razgovora Dejan Matić.

POPULARNO  JOŠ JEDNA RAMPA SPUŠTENA, DRŽAVA ZATVORILA GRANICE: Pažljivo pročitajte..

On je sa suprugom i prijateljima sjea u restoran neposredno prije nego što je počelo da se puca po gradu, a sat vreena kasnije saznali su da je Beč pod opsadom.

– Napad je počeo u 20 sati, a mi smo sat vremena kasnije saznali šta de dešava. Već tada su se čule sirene, bio je opšti haos. Na društvenim mrežama se širila panika i tada nas je prijatelj odveo u podrum restorana. Osjetio sam se kao da sam u sklonštu i da počinje rat. Neki su se uplašili, ali ja sam bio poprilično smiren.

Najdramatičniji trenutak večeri je bio kada se proširila vijest da teroristi se kreću prema mjestu gdje se nalazi restoran u kome je bio Matić.