DINO MERLIN JE OTEO DJEVOJKU I OŽENIO JE, PROCURILA NJEGOVA NAJVEĆA TAJNA: Evo kako ona sad izgleda..

Njena porodica se protovila njihovoj vezi. Popularni pjevač Dino Merlin u srećnom je braku sa suprugom Amelom, a njihova ljubavna priča mogla bi poslužiti kao scenario za film.

Njihova ljubavna priča bila je komplikovana i roditelj njegove supruge protivili su se njihovoj ljubavi. Zaljubili su se kad je Ameli bilo jedva 17 godina, a vjenčali su se pet godina poslije.

Tokom tih pet godina su se ksrivali, borili se za svoju ljubav, ali, kako je sam pjevač jednom rekao, niko nije mogao da ih rastavi.

Amela je dolazila iz bogate porodice i studirala je arhitekturu, a njeni roditelji protivili su se vezi s Merlinom koji je dolazio iz siromašne porodice.

– Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bila je to romatično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevnice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelin roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni da čuju za nju – ispričao je jednom prilikom.

POPULARNO  UPRAVO STIGLA VIJEST: Dva zemljotresa pogodila Hrvatsku, pogledajte prve slike!

Please follow and like us: