Divan gest pjevačice Seke Aleksić: Poklonila svojih deset elegantnih haljina maturantkinjama, pogledajte njihovu reakciju!

Naime poznata pjevačica Seka Aleksić je pokazala dio svoje odjeće koja je nevjerovatnog kvaliteta, ali i prelijepe ljetne haljine kojima ona želi da obraduje neke od maturantkinja.

Folk pjevačica Seka Aleksić odlučila je da obraduje maturantkinje i pokloni svojih deset elegantnih haljina, koje je nosila samo jednom.

Aleksićeva je na svom Instagram profilu u objavljenom postu objasnila šta i kako treba da uradite da biste sudjelovali u takmičenju, te osvojili jednu njenu haljinu, koja je kako ona kaže nova.

– Poklanjam 10 haljina. Samo tagujte nekoga u komentaru i napišite nešto duhovito, zanimljivi, emotivno. Izvlačenje 10 dobitnica je u Srijedu u 12h na mom storiju. Sretno – poručila je ona.

POPULARNO  Oglasila se i Nina Đogani i demantovala sve laži koje je Marko Miljković izgovorio protiv Anabele! "Mama me nikada ne bi ostavila bez novca..."

Ona je pokazala dio svog garderobera, ali i prelijepe ljetnje haljine kojima želi da obraduje maturantkinje.

Seka je naglasila da ovo nije jedina nagradna igra, da će biti još poklona.

Naime, Seka Aleksić je održala svoju riječ, pa je tako jučer u 12h tačno objavila na story ko je pobijedio, odnosno ko je dobio haljinu.

Sretne dobitnice su:

Please follow and like us: