DIVNE VIJESTI: Nana Fata Orlović izašla iz bolnice, zdravstveno stanje stabilno!

Nana Fata Orlović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prekjučer hospitalizirana a Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla, piše “Radio Sarajevo”.

Naime, nana Fata je imala zdravstvenih problema još i prije ovog što se desilo prije nekoliko dana. Naime u dvorištu nane Fate nalazila se crkva koja je nelegalno građena, nana Fata je hitno htjela da se riješi crkve, te da je sruše što je prije moguće.

Iako je više puta imala problema sa nadređenima, jer nisu htjeli da sklone crkvu iz njenog dvorišta, nudili su joj i mnogo novca da to ne učini, a ona to nije htjela ni da čuje. Nisu je zanimali ni novci, ni bilo šta, nana Fata je htjela samo da se skloni crkva iz njenog dvorišta.

POPULARNO  Zvicer sprema osvetu Vučiću? Srbija u šoku, Ministar Vulin iznio šokantne tvrdnje u javnost!

Nana Fata Orlović bila je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja odnosno problema s plućima hospitalizirana na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

Njeno zdravstveno stanje je sada stabilno i otpuštena je iz bolnice te ide kući. Zdravlje nane Fate se pogoršalo neposredno nakon što je iz njenog dvorišta uklonjena bespravano izgrađena pravoslavna crkva.

Please follow and like us: