DOBILA ŽESTOKU KAZNU: Severina zbog susreta sa sinom prekršila policijski sat, a sada je ovo čeka..

Informacije o privođenju Severina Kojić u Ulici partizanske avijacije u Beogradu zbog kretanja u vrijeme policijskig sata bez dozvole je točna. Potvrdio je to njen glasnogovornik Davor Grgin koji je u priopćenju objasnio što se dogodilo.

– Večeras se prekrila budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla autom izvan kuće ne razmišjajući o policijskom satu. Priznat će prekšaj i platiti prekršajnu kaznu – rekao je i dalje naveo da nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu u iščekivanju susreta sa sinom nije nu čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji koja u Hrvatskoj ne postoje, a u Srbiji se s tim prvi put susreće.

– Naime, jučer je nakon 32 dana prije povratka u Zagreb otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Milan Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo ostala je dan duže u Beogradu da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala zato što je na sve moguče načine spriječavao da vidi dijete, opstrirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj zajedno s majkom koju nije vidio više od mjesec dana – naveo je Grgin.

Please follow and like us:
POPULARNO  Godinama ga je voljela, umrla tri dala prije vjenčanja: Ostala upamćena kao seks simbol 70-tih..