ĐOGANI: Čudan je osjećaj imati unuku i kćerku istih godina!

Grupa “Đogani”, koju godinama čine bračni par Vesna i Đole, iskoristila je dužu pazu od nastupa i posvetila se radu na novom albumu.

Jedna od pjesama koja je prva ugledala svjetlost dana jeste balada “Zabranjena ljubav”, koju su početkom mjeseca premijerno predstavili svojoj publici. Spot je režirao bh. reditelj muzičih spotova Haris Dubica, a snimak je u Sarajevu i Mostaru.

Divna ljubavna priča koja se dešava u Beogradu

– Snimili smo spot za našu novu baladu, a kao što to mnogi već znaju, mi smo poznati po najljepšim baladama na ovim prostorima. Posljednja balada “Ženske suze” ima više od 40 iliona pregleda na Youtube”, što je impoznata cifra, a da nismo reklamirali ili platili klikove. Spot za tu pjesmu radio je poznati pozorišni i fimski reditelj Goričin Stojanović, koji je radio i kultni film “Stršljen”. To je jedna divna ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, i koja dira sve zaljubljene, koji nisu ostvarili svoje želje. Radnja u novoj baladi se dešava u Sarajevu. Emotivna je to priča siromašnog zlatara i bogate djevojke iz visokog društva, koja pokazuje da ljubav nema granice i ne zna za staleže. Naravno, kako to obično biva, roditelji “zabranjuju” takvu ljubav jer misle da je sreća u bogatstvu i materijalnim vrijednostima i takva zabranjena ljubav ostaje vječn jer nije ostvarena – rekao je Đole Đogani i dodao kako će mnogi koji pogledaju ovaj spot pustiti i po neku suzu!

POPULARNO  ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Detaljno opisao borbu za život Premijera Đinđića: "Držao sam Đinđićevo srce u rukama!"

– Mislim da će mnogi poslije ovog spota biti emotivno slomljeni zato preporučujem obavezno maramice prije puštanja spota, a i slušalice su onavezne radi boljeg doživljaja efekata koje smo koristili u ovom spotu.

Please follow and like us: