DONOSIMO: Ovo su MALE ženske tajne!

Skoro svaki muškarac današnjice ima iste probleme, razumijevanje prema ženama. Skoro svaki od muškaraca ima isto pitanje, kako razumjeti ženu? Šta to one skrivaju? Šta misle?

Većina muškaraca misli da žene dosta toga prešute tako, da sve to čuvaju u sebi. Iako većina njih kaže da nije tako i da ih muškarci čitaju kao knjigu, žene često imaju neke stvari koje ostave samo za sebe.

Više razloga za to ima, ali određeni je kako bi izbjegle svađu, smatraju da ta tajna koju sačuvaju donosi i vieše uzbuđenja i da djeluju zanimljivije.

Koje su to male ženske tajne?

POPULARNO  Pomoćnica koja radi kod LEPE BRENE više nije mogla da šuti! Otrkila šta joj je sve radila pjevačica!

Žene često testiraju svoje muškarce, postavljaju im brojna pitanja na koja oni često ne odgovaraju onako kako bi baš željele. Žene često postave neko pitanje da vide što muškarac misli, kako će reagirati i što će reći. Obićno su to neke od delikatnijih tema, a muškarci u ponekad preiskreni što može dovesti do svađe.

Žene ne žele muškarcima dati do znanja da su se za svoj savršen izgled dobro potrudile i potrošile sate i sate u kupaonici. One to neće priznati kako ne bi ispalo da su se previše potrudile za muškarca.

 

(dvica.info/savjetnica.com)