Đukanović “udario” šamarčinu Dodiku zbog Genocida u Srebrenici!

Iz kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića su Anteni M danas saopštili kako imaju mnogo važnijih poslova i da im pismo člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nije među prioritetima te da u ovoj fazi ne zaslužuje bilo kakav komentar, uz opasku da odgovor tim povodom treba tražiti u Sarajevu.

Regionalni mediji juče su objavili da je Dodik uputio pismo Đukanoviću, povodom njegove potvrde učešća na predstojećem obilježavanju 25. godišnjice genocida u Srebrenici, u kom ga obavještava da pozitv koji mu je uputio član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović nije prošao njihovu unutrašnju proceduru.

POPULARNO  OTKRIVENA PRAVA ISTINA O BATKU, LEJLA SE OGLASILA: Moj suprug je imao šansu od jeda nposto da preživi, Batko mu je spasio život!

Dodik je, u pismu, optužio Đukanovića i da se miješa u unutrašnja pitanja BiH.

Antena M je iz diplomatskih izvora u Sarajevu obavještena da je poziv Džaferovića Đukanovića upućen po istoj proceduri kao i drugim visokim zvanicama i da su, kao i on, potvrdili učešće prvi čvjek UN Antiono Guteraš, predsjednik EP David Sasoli, predsjednik Slovenije Borut Pahor i drugi.

Please follow and like us: