EVO KO JE UBIO STRAHINJU! DETALJ SA PAPUČICE ZA GAS OTKRIO UBICU: Dobro poznata ekipa…

Policija raspolaže operativnim podacima da su osobe, koje su postavile eksploziv ispod automobila Strahinje Stojanovića, augusta 2018. godine u Zemunu, to učinile i prije četiri dana u Novom Beogradu.

Da ista ekipa stoji iza oba napada, svjedoče određeni materijalni tragovi, prikupljeni na jednom i drugom mjestu zločina. Prvi put je mladi Zemunac izbjegao smrt, ali je u nedjelju podlegao povredama. U oba slučaja na vozilima, ispod sjedišta vozača, bila je postalvjena paklena naprava. Prvi put je Stojanovića spaslo to što je izašao iz automobila i krenuo nazad u stan po zaboravljeni mobilni telefon.

Napadači su tada vidjeli trenutak kada se približio svom “audiju”, ali ne i kad je krenuo nazad. Aktivirali su daljinski eksploziv i tada je teško povrijeđena njegova djevojka, Španjolka. Ona se dugo oporavljala u bolnici od strašnih opekotina zadobjenih u detonaciji.

POPULARNO  "ŠTA JE OVO?NA ŠTA LIČIŠ??"Ana Nikolić objavila fotografiju na kojoj izgleda kao da boluje od anoreksije!!!

– Tada se na licu mjesta u zemunskom naselju Nova Galenika prikupljeni određeni dokazi i materjalni tragovi, a neke informacije su dobijene i vještačenjem ostataka, kako “naprave” tako i automobila – navodi sagovornik “Novosti” iz istrage.

– I poslije ovog uviđaja, prije tri dana, prikupljeni su tragovi i konkretna saznanja, koja ukazuju na direktnu povezanost aktera ova dva događaja. Čak je korišćen isti plastični eksploziv.

Prema riječima sagovornika, naprave su “izrađene” na gotovo identičan način, a u obje situacije postavljene su u blizini papučice za gas. Ovog puta, nažalost, ubice su sačekale da Stojanović pokrene auto i izazvale su detonaciju dok je upravljao džipom “BMW X5”. Stojanović je sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju.