EVO OD ČEGA BOLUJE MIHAEL ŠUMAHER: Konačno procurile vijesto o njegovom zdavstvenom stanju..

Mihael Šumaher (51), legenda automobilizma i svjetskog sporta, 29. decembra 2013. godine doživio je nesreću u francuskim Alpama i od tada traje Njegov oporavak koji se u Najvećoj mjeri odvija pod velom tajni.

Mihael Šumaher je nesreći doživio na skijanju na kojem je bio sa Sinom Mikom Šumaherom (14). Kaciga mu je tog dana spasila život.

Vozač Formule 1 koji je osvojio sedam šampionata i koji je najveći dio karijere vozio u timu “Mercedesa” da bi po prelasku u “Ferraro”, ovaj tim učinio izuzetno uspješnim, hitno je nakon nesreče prebačen u bolnicu u Grenoblu gdje je stavljen u indukovanu komu, u tom stanju je nekoliko dana kasnije dočekao 45. rođendan. Imao je nekoliko operacija.

U julu naredne godine prebačen je u Lozanu, tada je saopšteno da se on probudio iz kome i da je počeo sa rehabilitacijom. U novembru 2014. godine njemački mediji objavili su da je Mihael paralizovan i da se nalazi u invalidskim kolicima, kao i da se ne da ne može da govori i da se ničega ne sjeća. U septembru iste godine poslat je u porodičnu vilu gdje se do danas odvija njegovo liječenje. Kuća je do maja 2019. bila nedostupna za javnost, a onda su njena vrata otvorena zbog snimanja filma “Šumaher”.

POPULARNO  NAJVECI HAOS IKADA U ZADRUZI: Kristijan Golubović javno zaprijetio Tomoviću: "Stavit ću ti brnjicu, vući kao kera!"

Supruga Mihaela Šumahera i njegov menadžerski tm oduvijek insistiraju na tome da je njegov oporavak privatna stvar, a Korina Šumaher je uoči šeste godišnjice nesreće rekla da se “velike stvari postižu malim koracima”.

Please follow and like us: