EVO ŠTA SU PORUČILI DODIKU IZ BEOGRADA, ŠOK: “Gubitak Banja Luke njegov je lični poraz..”


Ali džaba ti pet načelnika više kad si izgubio Banjaluku i Bijeljinu i to jeste shvaćeno kao poraz i udarac, poraz lično Dodikov, istakao je Vukadinović, ukazivajući da on dolazi u pravom trenutku za Dodika i da ima neke logike jer je on, kako je rekao, “suviše jahao na talasu tih neprekidnih pobjeda, i više od 20 godina.

Neočekivani ili očekivani preokret u BiH i Republici Srpskoj. Na čelo Banja Luke dolazi mladi kandidat PDP-a Draško Stanivuković. Dali je ovo početak smjene višedecenijskih vlasti govorio je za Novu TV analitičar Đorđe Vukadinović.

Na pitanje da li ga je iznenadilo što je Dodik izgubio Banjaluku i da li ga je iznenadio način na koji je od podnio taj poraz, Vukadinović je rekao da je bio iznenađen.
On je kazao da je SNSD brojčano, procentualno i po broju načelnika zapravo povećao broj i da će imati pet načelnika više.

POPULARNO  HAPŠENJE SVEŠTENIKA: Jedan u mantiji, a drugi preobučen u žensko uhvaćeni u automobilu punom droge!

“Ali džaba ti pet načelnika više kad si izgubio Banjaluku i Bijeljinu i to jeste shvaćeno kao poraz i udarac, poraz lično Dodikov”, istakao je Vukadinović, ukazujući da on dolazi u pravom trenutku za Dodika i da ima neke logike jer je on, kako je rekao, “suviše jahao na talasu tih neprekidnih pobjeda, i više od 20 godina”.

Prema njegovom mišljenju ono što je prijatno iznenađenje za protivnike je kako je sam Dodik kasnije politički, mudro priznao poraz i čestitao protivniku, što je za svaku pohvalu, jer to nismo navikli od naših političkih lidera.

Please follow and like us: