FILIPOV ADVOKAT OTKRIO HOĆE LI PRIZNATI KRIVNJU: Po prvi puta iznosi obranu za trostruko ubistvo u Splitu!

  • Prvi put od trustrukog ubojstva u splitskom Varošu početkom siječnja Filip Zavladav (25) danas u 09:30 sati iznosi svoju obranu. Ročište se održava na dvije lokacije u Bolnici za osobe lišene slobode na Svetošimunskoj cesti u Zagrebu i na Županijskom državnom odvjetništvu u Gundulićevoj ulici u Splitu.

    Filip Zavadlav će u prisustnosti svog odjetnika Branka Šerića dati odbranu u videovezom iz Zagreba dok će ga iz Splita ispitivati tužitelj Žarko Štrbac,

    – Jedini što vam za sada mogu reći je da moj klijent neće priznati. Upravo idem k njemu te ću kada ga vidim znati u kakvom je stanju. Ako kaže i samo dvije rečenice smatra se da je iznio obranu tj. da se ne brani šutnjom – rekao je odvjetnik.

    Njegov klijent se i dalje nalazi u zatvorskoj bolnici, iako su vještaci utvrdili da nije psihički bolestan tj. nije neubrojiv. Pitali smo odvjetnika zašto nije premješten u neki od zatvora gdje inače istražni zatvor provode osobe koje nisu bolesne.

    Tužiteljstvo sumnjiči Filipa Zavladlava za trostruko ubojstvo iz bezobzirne osvete: Marina Ožića Paića (25), Marina Bobana (25), i Jurice Torlaka (37). Ubijoca je te krvave subote oko 15:30 na Šperunu iz torbe koju je odložio na kamenu klupu izvadio AK-47 i iz blizine ispalio rafal u Marina Bobana koji je vozio Yamahu XT.

Please follow and like us:
POPULARNO  EVROPA DONIJELA ODLUKU: Umiješat će se u Gazi, umjesto primirja, ovo bi moglo da pokrene još veće sukobe!