GILE IZVRŠIO SAMOUBISTVO! CIJELA SRBIJA U SUZAMA, PJEVAČ ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG ZELENAŠA!

Dragiša Mitić Gile izbršio je samoubistvo prije dva dana, u rodnom mjestu Knićanin kod Titela. Gile je navodno digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je, obješenog, u staroj napuštenoj kući u kojoj su nekada živjeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, kaže izvor.

– Niko ne može da vjeruje da Gileta više nema. Cijelo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i dva susjedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i volio. Čuli smo da ga je brat pronašao obješenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – rekao je jedan od mještana sela u kojem je Gile živio, a onda nastavio:

POPULARNO  Kakvi ODRONI!!Učesnik Zvezda Granda pokušao sa se ubije, a ŽIRI mu se na sve to smijao u facu!!

– Bio je omiljeni pjevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pjesme. Pjevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima – rekao je.

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čovjeka.

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasta iz dana u dan, a on prihoda nje imao. Zbog koronavirusa nigdje nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesretnoj pjevača bavi e ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala ez sredstava za život.