ISPLIVANA TAJNA KOJU JE ANA BEKUTA GODINAMA ČUVALA, HTJELI SU DA UBIJU NJU I NJENO DIJETE! Kumio sam i molio “Ubijte mene, samo nemojte nju!”

Nakon više od četiri decenije otkrivena je dobro čuvana tajna Ane Bekute i čovjeka koji joj je napravio sine Igora Polića. Kako bi spasio pjevačicu i sina od svoje familije koja je htjela da ih ubije, Igorov otac je prošao kroz pakao.

Naime, kako izvor koji se prije nekoliko godina sa svim slučajno našao na veselju sa Igorovim ocem tvrdi, Anu i njihovog sina su htjeli da ubiju zbog toga što je ona zatrudnila prije nego što je njihova veza krinisana brakom, što u to vrijeme nije bilo dozvoljeno.

– Ispričao mi je da je Anu volio više od svega, da je to bila prava mladalačka nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njehove riječo o Ani. Rekao mi je: “Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kad su čuli za to, neki iz porodice su htjeli da ubiju i nju i dijete, takva su vremena bila. Patrijarhalna . rekao je izvor i nastavio da opisuje šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njhova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:

POPULARNO  ZATVARAJU SE KAFIĆI?! Iznenada se oglasili, evo šta se desilo...

– Ovim riječima mi je prepričavao: “Ja sam lično išao i kumio ih bodom da ne povrijede ni nju, ni bebu. Vapio sam: “Ubijte mene, samo nemojte nju!” Niste ni svjesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za svei zborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama riješila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom išao da posjećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presretan jer sam izrastao u poštenog čovjeka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelijepa. Žnea čistog i srca i obraza, Volio sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vrijeme unazad, ali sad je kasno.

Please follow and like us: