Ivana se obratila svom mužu nakon što ju je nazvao “preljubnicom”: Reper Ša joj ovo nikada nije pružio!

Ivana Aleksić sinoć je bila glavna tema rasprave u Bijeloj kući kada ju je suprug Nenad Aleksić Ša nazvao preljubnicom i tražio da ne troši njegov novac. Nakon svega što joj je Nenad sinoć poručio bijesan zbog spekulacija da se Ivana viđa sa Vladimirom Tomovićem, ona je jutros otkrila šta joj je to falilo.

Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojo jje svima jasno stavial do znanja zbog čega je Tomovića prihvatila za prijatelja, ali i za sve one koji su je podržali kada joj je bilo najpotrebnij i najteže:

– Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je – napisala je Ivana, a svi su razumjeli šta je željela ona da kaže. Vladimir i ona uključili su se prije nekoliko večeri i jasno demantovali da su u vezi, kao i da su sad samo prijatelji preko društvenih mreža. Ivana je istakla da sa Vladimirom nema ništa i da mu je samo zahvalila jer ju je branio u “Zadruzi”.

POPULARNO  NI 24 SATA NIJE PROŠLO ŠA VEĆ LUDI: Žao mu je što je prevario Ivanu i što je sve izgubio zbog ljubavnice!

Ipak, Ša misli nešto sasvim drugo pa je sinoć tražio čak i advokata:

– Ja da dodam. Ivana se ne razlikuje od mene, isti smo. Evo, obraćam se javnosti, a to smo se dogovorili da ne. Sad imam totalno drugačiju sliku o njoj, konačno smo se upoznali. Drago mi je što nisam sa takvom osobom. Sa mojim novcem se niko ne igra. Znam kakav je on. Sa tuđim novcem se ne igra niko. Ja sam krvavo zaradio taj novac – rekao je Ša.

– Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je stvarno osoba koju ja ne poznajem. Najiskrenije je poznajem. Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra. I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene – rekao je Ša.

Please follow and like us: