JEZIVA PRIČA ESTRADE: Radu poznati pjevač pokušao da siluje, a zatim joj poručio ako ikome zucne, pobrinuće se da nestane!

On ju je napao u hotelskoj sobi posle nastupa, a kada ga je udarila koljenom u međunožje, počeo je da joj prijeti. Mnogi su vjerovati primjetili da Rade Manojlović nema u posljednje vrijeme u medijima ida izbjegava novinare, i emisije, a razlog toga je i više nego strašan.

Rada je bila umalo silovana, a napadač je njen poznati kolega, slavni pjevač, koji joj je posle ooga skandala zaprijetio da će se potruditi da ona nestane sa estrade scene ako ikome pisne o tome šta se te noći dogodilo.

Ovaj “incident” dogodio se na gostovanju van granica Srbije, ali porodica ne želi da kaže gdje kako se ne bi povezao o kom se pjevaču radi.

Kada se Rada pred jutro vraćala sa svirke, srela ga je u holu, oni su se pozdravili i zajedno se popeli lifom. On je djelovao drogirano i pijani, ali Radi nije palo na pamet da bi šta mogao dap okuša. Razgovarali su i prolazeći pored njegove sobe on je pozvao da uđe kako bi joj dao novac koji treba da proslijedi menadžeru. On je ušla i ne sluteći ništa, on joj je ponudio piće, i zamolio je da ga sačeka dok ode do toaleta. Kada je izašao, postao je navalentan, najprije je zastupajući komplimentima, a zatim je pokušao da je poljubi.

POPULARNO  TUŽNA PRIČA: Zuhdija željno iščekuje početak školske godine: Prvi put u životu imat ću nove udžbenike!

Ona ga je odgurnula i kazala da prestane sa glupostima i krenula ka vratima, ali on je zgradio i bacio na krevet. Pokušao je da legne na nju cijepajući joj haljinu, ali ona ga je koljenog udarila u međunožje, bacila sa sebe i istrčala iz sobe.

Please follow and like us: