JEZIVA TRAGEDIJA, POGINULA TRI MLADIĆA: Automobilom se zakucali u kamion, A EVO ŠTA JE SA VOZAČEM KAMIONA!

PROKUPLJE: Posloke stravične saobraćajne nezgode zbog koje su tri mladića izgubila život, uslijed posljedica sudara kamiona i putničkog vozila u nedjelju ujutro oko jedan sat, ustanovljeno je da vozač kamiona Ranko R. nije kriv i on je pušten.

Alkotest je pokazao da nije imao alkohola u krvi, a još uvijek se ispituje šta je uzrok tome da vozilo marke “opel” kojim je upravljao Aleksandar Jović (26) iz Prokuplja pređe na suprotnu traku i direktno udari u kamion. Podsjećanja radi nesreća se dogodila na putu Prokuplje – Žitorađa u selu Lukomir i na licu mjesta preminuo je Aleksandar Živković (21) iz Pukovca koji se nalazio iza vozača, a na putu do prokupačke bolnice preminuo je i Danilo Cvetković (22) iz Samarinovca koji je sjedio do njega. Vozač Aleksandar Kojić koji je zadobio teške tjelesne povrede i preminuo je u nedjelju u 16 sati u niškom Kliničkom centru, gdje je primljen u stanju opasnom po život i sve vrijeme bio je u komi, priključen na mašinu za vještačku ventilaciju.

POPULARNO  PROBUŠIO JE RUPE U ZEMLJI, A EVO ŠTA SE DESILO PAR DANA POSLIJE: Niko nije mogao da vjeruje..

U automobilu su bili kao suvozač Aleksa Cekić (19) koji je zadržan na liječenje u prokupačkoj bolnici i Anđela Marković (21) oboje iz Samarinovca koja je nakon ukazane pomoći, puštena na kućno liječenje.

– Vozača nismo mogli da alkotestiramo, jer je bio u komi. Ipak, prema prvim nalazima, vozio je brzo – potvrđenp nam je u prokupačkoj policiji.

Please follow and like us: