Kada je majka pitala se da li da rodi, ja sam rekao: Naravno! Malo ko zna pravu istinu o Milošu Bikoviću – Marašu!

Glumac Miloš Biković jedan je od najtalentovanjih glumaca sa naših prostora, karijeru je započeo u seriji “Stižu dolari”, a najveću popularnost je dostigao glumeći u filmu “Montevideo, Bog te vidio”, nakon čega niže samo uspjehe, kako u domaćoj kinematografiji, tako i u ruskoj.

Miloš je velika zvijezda i van granica Srbije, a vleiku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dijete, roditelji su im se razveli, ota mu je otišao u Njemačku, a preminuo je 2006. godine kada je to glumcu i te kako teško palo.

– Miloševo rođenje doživio sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osjećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dijete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

POPULARNO  Denis Bećirović stao na stranu Senada Hadžifejzovića: "Svi ekstremi koji ugrožavaju sigurnost novinara i njihovih porodica moraju biti najoštrije sankcionirani"

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: “Naravno, jer dok je on mali, ja ću štiti njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štiti mene”. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osjećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je tada Milošev brat.

Please follow and like us: