Karleuša mu spremila kofere i izdala zabranu prilaska kćerkama! Duško u teškoj situaciji…

Pošto je Duško Tošić poslovno boravio neko vrijeme u Dubaiju, a vratio se u Srbiju u vrijeme pandemije, njemu je određen kućni pritvor. Drugim riječima, njemu je zabranjeno da mjesec dana izlazi iz kuće.

Kako pišu mediji, njemu je ak preporučeno da ne prilazi ni Jeleni ni Kćerkama, međutim, Karleuša normalno komunicira sa njim i prilazi mu, ali kćerkama ne dozvoljava da budu blizu oca, jer ne želi da rizikuje i on se sa tim slaže. Čak je i njegovu garderobu sklonila dok se sve ne dezinfikuje. Baš je van sebe od straha zbog svega što se dešava, ali gleda da bude i jaka.

Ostalo je još nekih nedjelja dana koliko traje period inkubacije, pa ako Duško ne bude imao nikakve simptome, kao što ni do sada nije imao, Jelena će biti sigurna i neće imati ništa protiv da Atina i Nika proveode vrijeme s tatom kojeg obožavaju. Njih dvije su inače bile sa ocem u Dubaiju prije epideije, a Jelena nije mogla sa njima jer je morala da bude prisutna na dodjeli MAC nagrada.

POPULARNO  ŠOK! Ponovo zatvaraju granicu za BiH građane?

– Duško je jak, zdrav, vodi sportski život, ne pije, ne puši, ali ovaj virus je opasan, ne bira. Zato on i poštuje karantin, a Jelena je oprezna zbog djece.

Please follow and like us: