KARLEUŠA POSLE SKANDALA SA VELJKOM OGLASILA SE O “Dari iz Jasenovca”: Pošteno je da kažem da film nije dočarao ni hiljaditi dio realnog stradanja…

Pop diva je odgvoorila na poruke mnogih, pa dala svoje mišljenje o ratnom filmu Predraga Antonijevića, koji se još nije prikazao u bioskopima.

Posle eskluzivne televizijske premijere filma “Dara iz Jasenovca” brojne poznate ličnosti dale su zavno svoj sud, pa tako i pjevačica Jelena Karleuša koja se na ovu temu oglasila na društvenoj mreži Instagram i ostavila opštinu poruku. Ovom prilikom, ona je istakla da smatra da iflm nije dočarao ni hiljaditi dio realnog stradanja, kako takav film zapravi i nije moguće snimiti. “Dara iz Jasenovca” je po njenom mišljenju, “samo djelimično pokazao realnost monsturoznih zločina psihopata nad nedužnim narodom, u kom ni najmanje nisu bila pošteđena djeca”, ali da, ovakvi istorijski događaji nisu bili ni tako davno, ne treba u nama da stvaraju mržnju i podjelu.

POPULARNO  Oglasio se Darko Lazić: Dva i po miliona ne znam gdje bih potrošio tolike pare! Progovorio o velikom dugu, spomenuo i REKET..

Jelena ističe, naime, da “dobre ljude svih nacionalnosti i vjeroispovijesti ovakvi crni momenti novije istorije treba da ulvrste u nastojanju da se takva nezaimisliva zverstva nikada ne ponove.”