KIJA U ZADRUZI! Izbio žestok sukob između Kije i Vuka Moba, umiješala se i njena majka – SKANDAL.

Kija Kockar se sinoć uključila u “Zadrugu”. Naime, tokom emisije “Pitanje gledalaca” pričalo se dodsta o Kijinom odnosu sa Vukom Mobom, a onda je ona riješila da mu se direktno u rijalitiju obrati.

Kija je tom prilikom otkrila da je tužila Vuka Moba.

– Ja sam ovo mogla da govorim u javnosti, ali željela sam da ovo čuju zadrugari i da ovo čuje moja majka. Ona nije upućena u moj život toliko tšo se tiče stvari. Mislim da bi Vukadinu Gojoviću bilo bolje da sjedne i da se bavi sovjim životom, da mislim na svoju karijedu, porodici na to što ga čeka napolju. Želim mu sve najbolje, ali mislim da je ovo prevršilo svaku mjeru – rekla je Kija u jednom momentu tokom uključenja i dodala:

– Sve što si pričao nije istina, ja sam nju tužila ali je svaka tužba koja je bila protiv njegove vjerenice išla u moju korist. A on iznosi notorne laži i moja majka ne mora da ustaje i brani moju moralnost! Ja sam žena koja je doživljela takvu situaciju kaoj je svakako poraz. On nikada nije bio u stanu kod mene. Ja se nisam javila sad ovdje da iznosim, jer ću mu sve reći u tužbi i javila sam se da kažem majci da ne ustaje za ovakve gluposti. On upravo pokušava da se opere da smo bili u kombinaciji, ali on je dčeko koji plače i nikada neću zaboraviti njegove riječi da želi da mi budemo Bijonse i Džej Zi. Ja sam se javila da javim da je advokatica podnijela tužbu, a ova sa njegovom vjerenicom je pri kraju. Udaranje na moral jedne žene je jako loše, kad muškarac nema šta da kaže za ženu, reći će ološ! Druga tužba upravo je potpisana i to baš sve što imam da kažem – rekla je ona.

POPULARNO  NOVI DETALJI UŽASA U ZVORNIKU, ŽENA UBILA MAJKU: A evo šta je uradila prije 11 godina, OVO JE STRAŠNO!

Podsjetimo, Vuk je u nekoliko navrata govorio o svom odnosu sa Kijom Kockar, a tako je bilo i sinoć, kada je došlo do žestoke svađe između Kijine majke Nadice i njega.

Please follow and like us: