KOLUMBIJANKA MU DOŠLA GLAVE? OVAKO JE LOCIRAN STRAHINJA STANOJEVIĆ TE BRUTALNO LIKVIDIRAN! Stigle nove informacije..

U stravičnoj eksploziji koja se dogoila juče usred bijela dana, oko podneva, u Ulici Omladinskih brigana u Novom Beogradu, smrtno je stradao Strahinja Stojanović (30), dok je Kolumbijanka Sonja Suarez Gomez (45), koje je bila na suvozačevom mjestu, lakše povrijeđena.

Pod Stojanovićev skupocijeni džip “BMW X5” bila je postavljena eksplozivna naprava, koja je aktivirana dok je vozilo bilo u pokretu.

Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljneo, dijelovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema riječima očevidaca, Stojanović je ležao na ulici sve do dolaska Hitne pomoći, dok mu je Kolumbijanka glavu držala u naručju.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povrijeđene Stojanovića i Sonju Suarez Gomez u Urgentni centar. Stojanoviću su amputirane obje noge, međutim, teške povrede unutrašnjih organa bile su kobne, pa je ubrzo izdahnuo.

POPULARNO  VAŽNO UPOZORENJE!! Spremite se jer nas na jesen očekuje drugi smrtnonosniji val Korona virusa!

O ovom Zemuncu, koji je dobro poznat srpskoj policiji, dooskoro su stizae vijesti da je u Španiji, te da se oženio djevojkom koja je bila mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (22), koja je prije dvije godine bila povrijeđena u identičnom pokušaju ubistva Stojanovića u zemunskoj naselju Nova Galenika.

Operativni podaci policije ukazuju na to da su oni koji su spremali Stojanovićevu likvidaciju, njega najvjerovatnije locirali preko profila na društvenim mrežama Kolumbijanke Sonje Suarez Gomez, koja se od njega nije odvajla posljednjih šest mjeseci. Ona je vrlo akrtivna na Instagramu, ima javni profil na kojem je objavljivala fotografije sa nastradalim Stojanovićem.

Please follow and like us: