KONOBARU PRITRČAO GOST SAV IZBEZUMLJEN: “Prijatelju, SPASAVAJ MI BRAK”, a onda se ovo desilo..

U kafanama se radujemo, tugujemo, sklapamo prijateljstva i kad koja čaša pića učini svoje, iz sebe izbacujemo potpunim strancima, mahom konobarima i šankerima sve ono što nas tišti. Takođe, tu upoznajemo i one male, ali dijelom, velike ljude, kojima je gost i dalje “sveto pismo” i prijatelj, te će zbog njega, ako je to potrebno, čak i daske sa poda skidati, ako mu slučajno sa prsta sklizne burma.

Aleksandar Kalebić, konobar u jednom zemunskog pabu, zajedno sa svojim kolegama je pokazao da je veza između konobara i gostiju, više prijateljska nego poslovna. Naime, jednom njihovom stalnom gostu, tokom sjedenja sa prijateljima, slučajno je pala burma sa prsta na pod. Da nezgoda bude veća, prsten je pronašao put između daske na podu, i jedini način da se dopre do njega, bilo je da se daske uklone. Na molbu gosta, to je i učinjeno.

POPULARNO  Darko Lazić odabrao najveći broj kandidata,ali svoju ulogu mentora nije ispunio! Saša Popović isprozivao Lazića jer je ispalio sve svoje kandidate!!

– Čovjek je sjedio sa prijateljima i igrao se sa burmom, skidao i stavljao je nanovo. U jednom trenutku iskliznula mu je iz ruke, pala na pod i propala kroz rupu između dasaka. To je sve bilo na kraju smjene pa je došao i sutradan i zamolio nas da li može da potraži – kaže Aleksandar.

Please follow and like us: