KRVOPROLIĆE U CENTRU GRADA! Pred nekoliko građana jedna osoba izgubila život!

Više u tekstu ispod.

Nesvakidašnji incident dogodio se u četvrtak poslije 16 sati na zagrebačkom Kanalskom putu, točnije u naselju Kozari putevi, a tijekom obračuna jedna je osoba izgubila život naočigled desetak svjedoka.

Navodno je došlo do svađe između jednog mještanina i djelatnika kioska koja je prepasla u fizički obračun u kojem je, zaposlenik kioska posegnuo za palicom i udario napadača po glavi.

Međutim, je li taj udarac bio smrtonosan ili je čovjeku pozlilo nakon obračuna, pokazat će ipak policijski očevid koji je u tijeku kao i obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će tijelo biti prevezeno.

– Nimalo lijepa scena nas je dočekala kad smo prolazili ulicom. Čovjek koji radi na kiosku je pričao na mobitel i čučao uz čovjeka koji je ležao kraj njega na tlu. Valjda je on zvao Hitnu. Oko njih je jedan dječak vrištao. Nije dugo trebalo da stignu Hitna i policija. Liječnici su neprekidno nekih 15 minuta reanimirali čovjeka koji je ležao na kolniku i nije se micao, ali kako se mogli čuti, sve je bilo uzalud jer je preminuo. Ubrzo je krenula priča da je napadnut djelatnik kioska koji je uzvratio navodno nekom palicom koju je imao uradnji – ispričala je za jedna svjedokinja.

Please follow and like us:
POPULARNO  STRAŠNO: Za doček Nove 2016, na sličan način od gušenja plinom smrtno stradale dvije 21-godišnje djevojke!