Majka pretučene djevojčice po prvi put se oglasila: Otac učenice, koja je napala moje dijete, mi je psovao majku i udario me!

Mirela Omerovič, majka pretučene djevojčice iz Jajca u šokantnoj ispovijesti za portal “Avaza” otkrila je kroz kakavu agoniju prolazi njena kćerka ali i kompletna porodica. Naime ovaj stravičan slučaj dogodio se u BiH.

Javnost u BiH ostala je šokirana jr ovo je prava tuga nakon što je objavljen stravičan snimak vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako djevojčica tuče drugu djevojčicu dok ostali navijaju i snimaju premlaćivanje, mnogi portali su pisali o ovom slučaju.

Uplakana majka kazala je da je kćerku danas vodila u Hitnu. Tuga je opkolila BiH javnost, mnogi portali o ovome bruje.

Modrice na glavi i crvenilo na oku

– Dječji pedijatar u BiH pregledala joj je oko koje joj je nateklo. Ovo je prava tuga. Mi smo jutros pregledali, ima modrice na nozi i na glavi, te crvenilo na oku, ne znam šta da više kažem. Jučer sam saznala za video i zaglavila sam u bolnicu u Novoj Biloj, tamo su mi dali injekcije i tablete. Došla sam kući i opet sam jučer otišla u Hitnu – rekla je za portal kroz suze Mirela Omerović.

Očajna zbog premlaćivanja kćerke zbog ove tuga koja se dogodila, jučer se nakon boravka u Hitnoj u BiH, oputila prema kući djevojčice koja je tukla njenu curicu i tu je za nju uslijedio novi šok.

Otišli smo kod kuće djevojčice. Čovjek me je napao i udario, psovao mi je majku balijsku, kaže da sam ja njegovu curicu udarila, a nisam je ni dotakla. Mi smo popričali prvi put sa njima. Čovjek je rekao “Ja joj ne mogu ništa, ona je već dobila izbačaj”. Ja nju pitam zašto si to uradila. Šta ti je moja kćerka uradila, kad on pođe na mene da viče “Otkud ti pravo, m*š iz moje avlije, udarili ste mi na dijete”. Nogom me je udario u lijevu stranu. Bježala sam i pozvali smo policiju. Jutros je nazvala policiju, zovu muža kao prebili je mi, a niko nije. Vodio je curicu doktoru i u policiju kao da smo mi nešto napravili. A mi pojma nemamo za to, on je mene udario i uvrijedio. Ljudi su zlo – oglasila se majka.

POPULARNO  Parlament FBiH donio važnu odluku: Zabrana pušenja u kafićima i svim zatvorenim objektima!

Javnost BiH je šokirana nakon ovog slučaja koji je velika tuga za sve naše građane

Dodala je da ona i suprug nisu znali da snimak i premlaćivanje sve dok ih nisu pitali kako im je kćerka, a djevojčici su prijetili da nikom ne smije reći ništa prije objave snimka, jer će joj inače “izbiti” slezenu.

Djevojčica u BiH dobivala velike prijetnje, prenose mnogi portali

Bez slezene je ostao njen brat kojeg je prije godinu brutalno pretukao mladić pod nadimkom Žuti, a koji je za to dobio uslovnu kaznu.

– Nije mi do te odštete, on to meni nikad ne može namiriti. Sve je od toga i počelo, evo sad se desilo za curicu. Prozivanje na “Instagramu” i tuča i u školi i na ulici. Govorili su joj “Ostat ćep bez slezene kao i brat” i “Ubit ćemo te”. Šta god kažem suvišno je sada, došlo mi je vjerujete, da sebi naudim, ne mogu više izdržali – opisala je majka ove djevojčice.

Naime, kako saznajemo vlast BiH još uvijek se nije oglasila povodom povog gnusnog djela

Brat od djevojčice koja je tukla njenu kćerku, zvao je Žutog da dođe, ali kako majka tvrdi, on se na sreću nije pojavio.

Please follow and like us: