Marija Šerifović objavila spisak svih frajera i djevojaka sa kojima je bila u vezi! Pored poznatih dama nalazi se i jedan poznati pjevač! SVI U ŠOKU…

Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, te su je mediji povezivali sa mnogim djevojkama i muškarcima, a mi vam otkrivamo sve ljubavi popularne pjevačice o kojima se pisalo prethodnih godina.

Vijest koja je odjeknula kao bomba jeste da je Marija, navodno, godina dana u vezi bila sa dizajnerkom Elenom Karman Karić.

Ipak, tu informaciju su demantovali članovi Marijine i Elenine porodice.

U medijima se pisalo i o Marijinoj vezi sa djevojkom koja živi u Americi. Navodno su se njih dvije upoznaje preko zajedničkih prijatelja, a pjevačica je zbog nje često odlazila u Los Angeles. Međutim, njihova zajednička fotografija se nikada nije pojavila u javnosti.

POPULARNO  Kija u izolaciji provodi vrijeme tako što se sunča pa skrivene kamere snimile njene zanosne obline! Sve grmi na njoj!!

Jedini mupkarac koje je Šerifovićeva predstavila javnosti bio je Slavko Kalezoć- Veza pop pjevčaica i crnogorskog pjevača i glumca, međutim, nije trajala dugo.

Raskinuli su nakon šest mjeseci zabavljanja, a potom se spekulisalo da je njihova veza bila samo marketinški trik.

Pjevačica čest zna da “prevari” pratioce na društvenoj mreži Instagram objavljujući fotografiju na kojima se dvije osobe drže za ruke, što javnost svkai put doda na spisak pjevačicinih veza.

Podsjetimo, 2013. godine Marija je, posle godine negiranja, priznala da voli isti pol.

Sada se spekiše da ima novu partnerku.