Marija Šerifović odlučila da svoj honorar od nekoliko hiljada pokloni djevojci koja je izgubila sve u požaru!

Pjevačica Marija Šerifoviž odlučila je da cijeli honorar od svog četvrtog konerta u “Sava centru” pokloni djevojci koja je u požaru koji se prije nekoliko dana dogodio na Novom Beogradu.

Naime djevojka po imenu Anja je u požaru izgubila sve: Roditelje, brata, dva psa i dom. Spasila se jer je veče prije izbijanja vatrene stihije prespavala kod svog prijatelja u stanu, blizu svoje zgrade.

Dvadesetpetogodišnja Anja Stojanović sa Novog Beograda, živjela je u Uici Milutina Milankovića na broju 110 u Bloku 28, a stanovala je sa ocem Zoranom (52), majkom (Ljiljanom (51) i bratom Aleksandrom (26).

POPULARNO  Dok ih sve države svijeta osuđuju, Ujedinjeni Arapski Emirati poslali poruku podrške sa najviše zgrade na svijetu!

Međutim, u subotu rano ujutro, u zgradama poznatim kao “televizorke” u Bloku 28 buknuo je požar koji je doveo do tragedije.

U požaru su, osim cijele Anjine porodice, nastradale još tri osobe.

O njoj komšije, ali i svi koji je ponaju imaju samo lijepe riječi. “Predivno dijete, ona i moj sin se druže od malena, ja često kažem da je ona moje treće dijete. Ona je jednostavno neko ko zaslužuje apsolutno sve” – rekla je majka njenog prijatelja kod koga se ona trneutno nalazi.

Please follow and like us: