MARTA I MILE ZAVRŠILI? Marta se seli u Dominikansku Republiku, kupila stan od 300.000 eura!

Marta Savić je došla na tu ideju da napusti Srbiju te preseli se u Dominikansku Republiku, naime tu i češće provodi vrijeme jer je tu kako kaže pronašla mir u svmeu. Pjevačica je dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem riješila da investira u nekretninu u mjestu Punta Kana, za koju su dali čak 300.000 eura!

Porodica folkera često je putovala na ovo egzotično mjesto na Karibima, a Martu su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prošle godine zahvatili bap na Karibima, pa se nije mogla vratiti. Pošto nije mogla da se vrati, ona je uzela još malo odmora u hotelu koji je sav od luksuza u Dominikani.

Naime, kako saznajemo kada je saznala da neće moći još dugo da se vrati za Beograd, ona je počela tamo da traži nekretninu koju bi mogla da kupi.

Kako saznaje izvor, Marta se prilikom razgovora sa svojim mužem Miletom Kitićem došla na tu ideju da kupe nekretninu, prije svega kako bi uštedili novac. S obzirom na to da njihova kćerka Elena odlazi na tako luksuzno mjesto više puta godišnje, oni bi itekako uspjeli da uštede novac. Shvatili su da je to prava stvar, te se odlučili na taj korak. Naravno, to je obradovalo njihovu kćerku, jer ona kao i njena majka voli takva mjesta, pa je i sama učestvovala u odabiru nekretnine.

POPULARNO  DODIK U SUZAMA: "Bio sam tužan kad je u RS-u dnevno umiralo 35 ljudi..

Marta ipak, tvrdi sagovornik, neće skroz otići iz Srbije, a priče o tome da se njih dvoje razvode pa zbog toga ide tamo, nisu tačne. Pjevačica će dolaziti u Beograd s vremena na vrijeme kako bi vidjela i svoje prijatelje, porodicu kao i kada to zahvijetvaju njene poslovne obaveze, ali će više vremena provoditi u Dominikani.

Kako je prenio sagovornik, stan koji su oni kupili prije nekoliko mjeseci ima oko 200 kvadrata, ogromno dvorište sa pogledom na more a i grada ima i bazen u svom kompleksu. Cijena je bila oko 300.000 eura, što je i povoljno s obzirom na to da da u Beogradu gdje poznate ličnosti daju istu sumu za mnogo manje kvadrata.

Please follow and like us: