Milica Pavlović javno objavila rat Emini Jahović! Za sve kriv Saša Matić…

Novi estradni rat buknuo je između pjevačica Milice Pavlović i Emine Jahović i to zbog pjesme. Kako piše Telegraf, Pavlovićeva je bukvalno otela pjesmu Emini, koja je baš nju odabrala za duet sa Sašom Matićem. Prema tvrdnjaa izvora dnevne novine Milica je pjesmu čula u jednom muzičkom studiju iz koga bukvalno nije htjela da izađe dok je nije kupila bez obzira na to što su joj autori ukazivali na to da je numeru već rezervisala njena koleginica Emina.

– Milica je došla u studio da posluša pjesme za novi album. Producent joj je i nizu pjesama koje su slušali pustio i jednu koja je bila ostavljena za Eminu i Sašu Matića. Čim ju je čula, Milica je skočila rekla: “To će biti mja pjesma, ne pitam šta košta.” Producent joj je sugerisao da se pjesma svidjela Emini i da nije za prodaju jer ona želi da otpjeva sa Sašom Matićem – govori dobro obaviješteni izvor te dodaje:

POPULARNO  Policajac vozilom udario u banderu!! Ovako nešto možemo da vidimo samo na našim prostorima...

– Milica je rekla da je ne zanima kome se vidjela jer je ona spremna odmah da je plati ida je otpjeva sa Matićem. Producent je pokušao da je ubijedi i da joj objasni situaciju, ali Milica nije htjela sa sluša. Pozvala je Sašu i pitala ga da li bi pjesmu otpjevao sa njom, a on joj je odgovorio da mu je zadovoljstvo s kim god da je otpjeva jer je siguran da je pjesma potencijalni hit. Ona je istog trenutka poslala vozača po novac, dala 10.000 eura i zahtjevala da joj se pjesma proda, pa autor više nije imao način da je odbije – završava priču izvor.

Please follow and like us: