MNOGI LJUDI SE JAVILI ZA POMOĆ: Djevojka koja je jučer izgubila mobitel pa ušla u hlatnu Miljacku u potragu za njim, dobija novi telefon!

Nakon što je objavljen tekst o djevojci koja je jučer zagazila u hladnu Miljacku kako bi iz vode izvadila mobitel koji joj je ispao, javilo se više njih s ponudom da djevojci kupe i poklone novi mobitel.

– Dobar dan. Znate li ko je dvojeka što je svoj telefon tražila u Miljackoj? Ja bih da joj kupim novi, hvala – napisao je jedan od čitalaca.

Drugi je dodao da bi joj kupio mobitel te da nema razloga da plače.

– Ne plači zbog mobitela, nije to ništa. Ja ću ti kupiti – samo su neke od poruka.

Podsjetimo, djevojka je jučer plačući, na iznenađenje mnogih prolaznika, zahazila u Miljacku koja je čak i u sred ljeta, veoma hladna. Niko od prolaznika nije znao šta se ustvari dešava, gledali su kako djevojka korača po hladnoj Miljackoj. Niko nije znao zašto to radi. Na kraju se ispostavilo da joj je u vodu pao mobitel, pa je odlučila da stvar uzme u svoje ruke, te siđe po njega.

POPULARNO  Kakva nekultura! Đani nakon hapšenja mahao sa prozora suda davajući do znanja da mu niko ništa ne može!

To možda i nije bila baš najpametnija ideja, jer je Miljacka u ovom vremenu veoma hladna, hladna je čak i u sred ljeta.  Mnogi čitaoci su se javili i ponudili pomoć ovoj djevojci. O kakvom mobitelu se radi još uvijek nismo upoznati, ali smatramo da će djevojka dobiti isti, možda čak i bolji.

Please follow and like us: