“MOGU LI DA VIDIM KOLIKO SI VLAŽNA” Ispovijest pacijentkinja poznatog doktora: U ordinaciji je govori ogrozne stvari, ono što mi je uradio neću zaboraviti..

Žene su odličile da ispričaju kroz šta su sve prošle dok su išle na terapije kod uglednog psihijatra. Naime, pacijentkinje, od kojih jedna tad amaloljetna, opsuju da je varaždinski psihijatar tražio da se skinu, dirao ih je ili je tražio da one diraju njega.

Pozivao se na Frojda i objašnjavao važnost seksualnog odnosa za liječenje. Došle su kod njega po pomoć, a on ih je seksualno napastovao. Jedna od njegovih bivših pacijentkinja ispričala je da je svaka dva mjeseca dolazila na kontrolu, a nakon koje godine psihijatar joj je počeo govoriti svakakve stvari.

– Jedne se dobro sjećam jer je kao “da se sigurno ševim na svakom uglu”: Da bi to eskaliralo koja dva dolaska kasnije, kad me pitao da li može probati koliko sam vlažna – ispričala je.


Nebojša Buđanovac, psihoterapeut i socijalni pedagog kod kojeg je djevojka naknadno potražila pomoć, rekao je kako je ona kod psihijatra išla zbog snažne aneksioznosti.

– Objasnio je da ona ima pojačanu laktaciju iz grudi i počeo je pri svakom njenom dolasku dirati grudi i to je trajalo nekih pet, šest mjeseci, da bi na kraju predložio direktni seksualni odnos i dirao je po vagini – ispročao je Buđanovac.

Tvrdi i da je psihijatar lukavo manipulisao djevojkama koje su bile izrazito ranjihove, izrazito osjetljive čini je to zbog zadovoljenja nekih svojih seksualnih pt+otreba i da je psihijatar seksualni predator.

Please follow and like us:
POPULARNO  Aca Lukas otkrio istinu o RASKIDU sa novom djevojkom! Tražila mu da radi ovo...