NAJVECI HAOS IKADA U ZADRUZI: Kristijan Golubović javno zaprijetio Tomoviću: “Stavit ću ti brnjicu, vući kao kera!”

Kristijan Golubović i Vladimir Tomović su se sukobili danas za crnim stolom, a obezbjeđenje “Zadruge” je odmah reagovalo.

– Ovse su očigledne dvije tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primjetio animozitet i upravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom djevojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu – rekao je Kristijan.

– Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, p*******m se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čovjeka i slobodnu djevojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvrijedila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao – pravdao se Tomović.

POPULARNO  WHO UPOZORAVA: "Spremite se na novi val zaraze!"

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mjere da je obezbjeđenje moralo da reaguje.

– On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vježbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme – dobacivao je Vladimir.

– Ja znam da si p*****a u duši! Ovo što radiš, ovaj šou-biznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čaraškama izlaziš i u dresu od 8 eura. Ti si pokvaren čovjek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine – odbrusio je Golubović.