NAKON VELIKOG HAOSA U KUĆI ĐOGANIJA, VESNA SE OGLASILA: “Bilo bi katastrofa da on gaji emocije prema toj ženi…”

O prevari Đoleta Đoganija ne prestaje da se priča. Nakon što su svi vidjeli kako se sa ljubavnicom ljubi u autu, mnogi su se pitali kako li će supruga Vesna Đogani da reaguje na to kada sazna.

Nakon što su komšije rekla da je bio haos u kući, da se čula vika i galama i da su čak željeli da zovu policiju, navodno je Vesna ipak odlučila prevaru jer je siguran da je Đole i dalje voli i da je nije prevario u srcu.

– Ona je takva, drugačije postmara stvari od većine. Nije se mnogo potresla kada je vidjela snimak u kom se Đole ljubi sa drugom ženom – započinje naš izvor, pa nastavlja:

– Vesna voli Đoleta, a kad god su dosad imali nekih problema uspjeli su da iz svega izađu kao pobjednici. Za nju ono što je Đole uradio nije emotivna prevara. BIlo bi joj katastrofa da on gaji emocije prema toj ženi, ali je sigurna da to nije slučaj. Razgovarali su i riješili da nastave tamo gdje su nakratko stali.

POPULARNO  PALO POMIRENJE U PORODICI ĐOGANI: Đole poručio: Luni sam sve oprostio, ne odvajamo je od porodice!

U prilog ovome govori i to što je Vesna na društvenim mrežama postavila video u kojem se vidi kako kuha u kuhinji, ali u jednom trenutku se vidi i Đole kako prilazi u blizini.

Podsjetimo, ni Vesna ni Đole se nisu oglasili na ovu temu, a zbog čega ćute dok svi pričaju o ovome, još uvijek nije poznato.

Please follow and like us: