NANA FATA SE OGLASILA: “Milo mi je što je crkva čisto otišla! Ko hoće i od Srba, da nije zločinac, bujrum na kafu”

Naime, nana Fata Orlović je u posljednjih par dana najaktuelnija tema svih medija. Nana Fata je u samo par dana prošla i dobrog i lošeg, kako je ona rekla. Naime, za nju je velika dika rušenje crkve za koju se borila dugo vremena, nije željela da se ta crkva nalazi u njenom dvorištu, već da je uklone što prije mogu. Iako je to bilo skoro pa nemoguće, na kraju je sud donio odluku da se ta crkva ukloni.

Nani Fati su nudili veliki novac samo da bi šutjela i dala im svoju zemlju da ne ruše crkvu. Nana Fata nije htjela da čuje takvo nešto, njena jedina želja je bila da se sruši ta crkva.

POPULARNO  STRAŠAN NAPAD NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Prišao s uperenim pištoljem njegovom automobilu..

Nakon rušenja nana Fata je bila jako sretna, ali je ubrzo završila u bolnici, da li je previše radovanja naškodilo nani u starim godinama, ostaje da saznamo.

Nana se nakon izlaska iz bolnice kratko oglasila:

Čekala sam i dočekala! Oni su je unijeli, oni su je i iznijeli i drago mi je! Drago mi je da su moja djeca ostala čista!

Dika mi je što je crkva ovako čisto otišla! Narod nam je naopak! Čekala sam i dočekala zbog svoje i tuđe djece! Dala sam svoj život za ovo! Ko hoće i od Srba, neka dođe kafu!

Please follow and like us: