NJEN ŽIVOT JE PUN MISTERIJA: Udala se nakon deset dana uzimala HEROIN, pričalo se da su pjevačicu tražili zelenaši, a danas nestala..

Srpska rok pjevačica Snežana Mišković Viktorija posljednjih godina se povukla iz javnog života, ali je i te kako u mladosti i tokom karijere imala buran život.

Ona se prvi put udala 1982. godine za čovjeka sa kojim se zabavljala tek deset dana. Nakon više od decenije njih dvoje su se razveli, jer se on drogirao, a nakon toga nisu bili ni u kontaktu. Tek krajem 2011. godine pjevačica je saznala da je njen prvi suprug preminuo od gladi i hladnoće. Zbog droge je izgubio sve i postao je beskućnik, a njegovo tijelo je pronađeno na ulici gdje je prosio.

– Onda je krenuo raspad sistema. Između mame, žene. Između žene i narkotika. Izabrao je narkotike Dan danas ne tnam gdje je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije sen i javljao, krio se od dugova. Kada sam vidjela da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt – otkrila je Viktorija.

POPULARNO  VUČIĆ SE HITNO OGLASIO: "Ako je ovo istina to je DRŽAVNI UDAR"

Ona, nažalost nije imala sreće ni sa drugim izabranikom. Čovjek sa kojim je dobila kćerku Taru i sa kojim je živjela u vanbračnoj zajednici nekoliko godina pravio jo jej velike probleme i to baš oko kćerke. U početku je on imao starateljstvo nad Tarom, dok je kasnije kćerka njoj pripala.

Please follow and like us: