NOVE RIGOROZNE JERE ZA KAFIĆE STUPILE ODMAH NA SNAGU: Uvedene ŽESTOKE zabrane!

Gradski štab za vanredne situacije u Pančevu donio je danas nove odluke i epideiološke mjere vezane za suzbijanje širenja korona virusa.

Kako piše pančevački portal 013.info Štab je donio odluku da od danas ugostiteljski objekti na teritoriji tog grada (restorani, kafići, barovi, noćni barovi, diskoteke i dr.) čiji rad ograničen na period od 6 do 23 časa, moraju organizovati rad tako da za jednim stolom ne može sjediti više od 2 osobe, izuzev ako su u pitanju roditelji maloljetne djece ili lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu, uz obavezni razmak od 2 metra između stolova i uz obaveznu upotrebu zaštitnih sredstava – maski i obezbjeđivanje sredstava za dezinfekciju ruku na svakom stolu, kao i obavezno poštovanje svih drugih propisanih mjera.

POPULARNO  Švicarci uveli zabranu pokrivanja lica!

Na osnovu člana 14. i člana 15. Zakona o zaštiti stanovništva od zaranih bolesti (“Sl. glasnik RS” br.15/2016, 68/2020.) i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju varednim situacijama (“Sl. glasnik RS” br. 87/2018), a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva.

Od ponedeljka 03.08.2020 godine obavezuju se ugostiteljski objekti na teritoriji grada Panleva (restorani, kafići barovi, noćni barovi, diskotete i dr.) čiji rad je ograničen na period od 06:00 do 23:00 sata.

Please follow and like us: