NOVI DETALJI! RADNIK U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Bomba je pala kad su pozvonili..

Jutros je oko 9:20 71-godišnjak Milorad A. je u Ulici Jana Žiške u Pakracu bacio bombu na tri radnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju.

Kako nam je rekla šefica blnice u Pakracu Marina Major, dvojica radnika su stabilno, imaju višestruke ozljede od šrapnela, jedan po cijelom tijelu, drugi po desnoj strani abdomena. Treći je u kritičnom stanju, život mu je ugrožen te je prebače u Zagreb.

Lokalni portal mojprotal.hr piše da su mu ozlijeđeni glava i trbuh.

Kako se to sve dogodilo?

Djelatnici HEP-a parkirali su službeni kamion ispred Miloradove kuće, odmah pokraj stupova s naponskim kablovima. Nakon što su mu pozvonili na vrata, rastrojen je izašao iz kuće i bacio bombu na njih. Geleri su pogodili svu trojicu radnika, HEP-a, a najgore je prošao 52-godišnji D-M koji je zadobio teške ozljede glave i trbuha. On je brzo prebačen u pakračku bolnicu gdje su utvrdili da mu je život ugrožen, te ga mao poslije 13 sati poslali u KBC Zagreb, piše mojportal.hr.

POPULARNO  Milijana i Milojko osuđeni! Evo šta su im poručili!

D.M koji je najteže stradao, razveden je isam je živio u kući u Pakracu. Posljednje vrijeme provodio je s djevojkom. Najdalje, 55-godišnji I.O, inače otac troje djece, pretrpio je lakše pozljede i liječi se u pakračkoj bolnici. Navodno mu je pukao bubnjić, dodaju.

Please follow and like us: